Qui som

f
Pioners en cultiu tradicional i sostenible

Experiència i tradició

Fruites Fradera és una parada de fruita familiar i independent en el mercat de la distribució de fruites, verdures i productes de 4ª i 5ª gamma, amb molta tradició. Eduard Fradera, avi dels actuals propietaris de la parada, ja venia fruita i verdura del Maresme al mercat i fou un dels que inaugurà la plaça el dia 11 d’abril de 1936, durant la República. En aquesta mateixa plaça va conèixer a la Teresa Noè, pollastrera del mercat amb qui va tenir quatre fills, dos dels quals, en Jordi i en Lluís, es dedicaren al negoci de la fruita i la verdura del camp maresmenc.

Actualment el regenten en Jordi i en Roger, néts de l’Eduard.

De l’hort a la taula

La nostra producció

Ens caracteritzem per tenir una gamma àmplia amb molts petits productors del Maresme, especialment de verdures i hortalisses, que van des de la Conca de Tordera fins a Masnou i Ocata. D’aquesta manera assegurem un producte de proximitat, elaborat a la comarca del maresme i pensat a atendre els paladars i les exigències del públic que valora el producte del mercat de qualitat i temporada.

Fem servei de majorista de fruita, verdura, quarta gamma i multiproducte de dilluns a dissabte.

A més de ser pioners en teixir un circuit local de productes agraris amb els nostres productors, gràcies al nostre creixement també tenim un ampli ventall de productes d’importació, exòtics i baies tant d’orient com de Sud-amèrica.

c

El nostre hort cuida de tu